УПАМТИТЕ – ПРИШТИНУ УПАЛИЋЕМО ВОДОМ И ВАЗДУХОМ. ПРЕЖИВЕЛИХ ШИПТАРАНЕЋЕ БИТИ, ТАКО ДА НАМ ОВО НАОРУЖАЊЕ ШТО ВИДИТЕ НЕЋЕ БИТИ НИ ПОТРЕБНО

 

 

 Grb-Srbija -KRUNA   y1pn31KDOoQTghGiV8CdkN-eSP5Y2ARZxHBYr_wncWikID5V_q9rXfnjV2VL7DM_sZHYCK-HKF8_mE  Grb-Srbija -PETOKRAKA-2
  
SRBSKA ARMIJA

SRBSKA ARMIJA JE SRBSKI NAROD!

SRBSKI NAROD JE SRBSKA ARMIJA!

   http://www.crazyprofile.com/scroller/scroller-sign.swf
Get a scroller sign at http://www.crazyprofile.com.com!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK

SLOBODAN PIVLJANIN

DIREKTOR & IZDAVAC

IRIS DE VRIES

4 JANUARI 194210 JANUARI 2006

 

 

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

УПАМТИТЕ – ПРИШТИНУ УПАЛИЋЕМО ВОДОМ И ВАЗДУХОМ. ПРЕЖИВЕЛИХ ШИПТАРА НЕЋЕ БИТИ, ТАКО ДА НАМ ОВО НАОРУЖАЊЕ ШТО ВИДИТЕ НЕЋЕ БИТИ НИ ПОТРЕБНО
 

 
ANDREJ HADZI MILIC= 
 Хаџи Андреј Милић
 
ISTINA SV. KOSOVO I METOHIJA – Garda Sv. Car Lazar
Van: Garda Sv. Car Lazar (garda_sv_car_lazar@yahoo.co.uk)

 
Verzonden:
maandag 8 september 2008 16:14:04
Aan:
garda_sv_car_lazar@yahoo.co.uk
 
 

УПАМТИТЕ – ПРИШТИНУ УПАЛИЋЕМО ВОДОМ И ВАЗДУХОМ. ПРЕЖИВЕЛИХ ШИПТАРА НЕЋЕ БИТИ, ТАКО ДА НАМ ОВО НАОРУЖАЊЕ ШТО ВИДИТЕ НЕЋЕ БИТИ НИ ПОТРЕБНО

 

 

 
 
 
 
andrej=Garda_Sv._Car_Lazar_-_0003[1]
 
 
andrej=Garda_Sv._Car_Lazar_-_0005[1]

            Вара се Тадић и његови сарадници да је Гарда Св. Цар Лазар умировљена. Она тек устаје, ако посланици и Влада не уведу ванредно и ратно стање на поднебесју Св. Косова и Метохије, у складу са чл. 200 и чл. 201 Устава Србије.

 

                 Скандал у  СРС оставка Томислава Николића је још једна лицемерна превара СРС како би у Скупштини Србије озаконили тзв. „Споразум о стабилизацији и придруживању са EU“, а да СРС наводно „није учествовао“ у издаји Св. Косова и Метохије, најављујући „коалицију“ са тзв. „народњацима“ ДСС-НС, који док су били на власти са ДС су уништили Србију.

Скандал у СРС је Хаџи Андреј Милић, командант Гарде Св. Цар Лазар најавио у ексклузивном интерју RT Russia Today датом 04.04.2008., чије делове достављамо у прилогу:

 

            Г. Милићу, шта очекује Србију након парламентарних избора расписаних за 11.05.2008.?

            Хаџи Андреј Милић: Ово су избори без избора. Добро бити неће Србском народу док не ослободи Св. Косово и Метохију, док Србијом не буде владао Србин и док Крушевац не васкрсне као Србска престоница. Ако Бог да, Србија у два воза од Св. Петровдана 2008.

ПРВИ ВОЗ ЖИВОТА У ПРАВЦУ ПРАВОСЛАВНЕ РУСИЈЕ. Предводи га Србска Скупштина АП Косово и Метохија након ванинституционалних избора. Карту резервисали Гарда Св. Цар Лазар, Уједињени Покрет Србства. Има места за све Србе широм Васељене Видовданског Косовско-Метохијског завета.  Возу ће се на станицама прикључити земље које нису признале тзв. „независност“ Св. Косова и Метохије, као и неке земље које иступе из EU&NATO воза смрти у Трећем светском рату. Узалуд се признавала тзв. „независност“ Св. Косова и Метохије, кад бој тек почиње, када ће васкрнути слободна, суверена, поносна, достојанствена, истински демократска, економски јака, уједињена и отворена Србија (у савезу са Јединственом Русијом и осталим земљама тог Савеза) за све оне државе, народе, вере и расе које  признају државни суверенитет и територијални интегритет Србије.

         ДРУГИ ВОЗ СМРТИ И ПРОКЛЕТСТВА У ПРАВЦУ EU&NATO БРИСЕЛА. Машиновођа Хитлер von Солана Рен путује за Брисел из Београда испред Народне Скупштине, ал не Србске већ EU&NATO, предвођен помоћним машиновођом Борис Тадић, контролором Војислав Дамјановић-Коштуница, батлером Велимир Илић. Највећа издаја Србства је национална, те Тадић и Коштуница (као и Броз) имају своје обезбеђење ав, ав, ав, Шешељка и Николића, који поједоше Велику Србију те поста Велика Албанија и Велика Усташија. WC свих 250 народних посланика, који смрди као да су сви клозети света сабрани у тај воз. Социјалисти у костимима и на левој и на десној страни да их не би препознали. Нема Крсне славе, већ им опело служе црквени великодостојници припадници Ватикана преобучени у одежде Св. Саве. Тзв. „Крунски савет“ Матије Бећковића има коња за јахање, те у теретном вагону путује тзв. „законски“ ватиканско-англосаксонски престолонаследник династије Карађорђевић.

Како Ви видите распоред снага у новој изборној кампањи?

Хаџи Андреј Милић: Избори 11.05.2008. су плански расписани да би, након самопроглашења тзв. „независности“ Св. Косова и Метохије, поново преварили Србски народ и скренули  његову пажњу са збивања на Св. Косову и Метохији и тиме ослабили одбрану Србске Свете земље, с циљем да се по налогу EU&NATO окупатора изазове грађански рат и EU&NATO окупација целе Србије, кроз отцепљење Војводине, Рашке области, Земуна, Новог Београда и биће жестоких немира.

Петог октобра 2000. године у Србији је, након „милосрдног“ бомбардовања, насилно устоличен антихрист, EU&NATO, Нови светски поредак, екуменизам, глобализација. Срби на Св. Косову и Метохији доживљавају апокалипсу окружени хитлеровом натцистичком идеологијом EU&NATO&KFOR&UNMIK окупатора, без заштите Србске војске и полиције.

Не постоји никаква разлика између ДС-Тадића (балије по мајчиној линији) и ДСС-Војислава Дамјановића (јеврејина, чија јеврејка баба са мајчине стране није хтела Србско презиме, због чега је дошло до промене презимена у Коштуница по селу Коштунићи где су побегли из Београда након његовог рођења 24.03.1944. и васкршњег бомбардовања Београда и Србије од стране „савезника“ 16. априла 1944. године, да би касније фалсификовањем Креманског пророчанства преварио Србски народ изигравајући „националисту“), осим имена странке и програмским „разлика“, ради обмањивања Србства као EU&NATO марионета.

Да ли су радикали СРС блиски Вама?

Хаџи Андреј Милић: СРС као и увек одглумиће националне „родољубе“ и последњи пут преварити Србски народ, због чега ће их чекати казна од стране Србског народа, јер долази време скидања маски са лица. Томислав Николић и Наташа Јовановић поново ће као и свих ових 18 година у београдској Народној Скупштини обећавати наводно „добро“ Србском народу, али у ствари добро само за СРС, као што су то показали ових 18 година обмањујући Србски народ. СРС Томислав Николић позива националне мањине на сарадњу (част изузецима), ал како је могућа Скупштина Србије у којој одседају шиптари који су уз помоћ EU&NATO отели Св. Косово и Метохију, како је могућа Скупштина Србије у којој одседају шиптари вехабије бошњаци који спремају присаједињење Рашке области у Уједињену исламску федерацију, како је могућа Скупштина Србије у којој одседају суботички војвођански мађари који спремају отцепљење Војводине, како је могућа Скупштина Србије у којој одседају усташе које спремају отцепљење Земуна. Како је могуће да на листи СРС буду националне мањине у којој одседају шиптари, вехабије, бошњаци, мађари, усташе и да истовремено буду тзв. „косметски браниоци“. Зашто Србски народ да плаћа народне посланике – шиптаре, вехабије, бошњаке, мађаре, усташе који се отворено залажу за отцепљење делова Србије. То је бацање прашине у очи и опасно заваравање Србског народа.

Г. Андреј радикали су власт генерал Божидар Делић потпредседник Наташа Јовановић, Томислав Николић је био председник Скупштине Србије, потом кандидат за председника Србије. Шта то значи?

            Хаџи Андреј Милић: СРС сто милиона динара месечно легално пљачка Србски народ на име посланичких „плата“ и на продаји нације само Бог Свети зна, ради вечите борбе изигравања опозиције осамнаест година варајући Србски народ. Шешељ је збрисао у Хаг да спасе главу од разних кланова које је завадио што је изазвало бројне обрачуне и серију убистава и сад у Хагу глуми Србског „националисту“. Шешељку у Хагу немају шта да суде, јер нема Србских злочина против усташа који су протерали Србски народ са вековних огњишта, већ злочин СРС чини против Срба водећи их у заблуду лажног „национализма“. СРС Николић је за новац предао столицу председника Скупштине Србије ДС-Оливеру Дулићу, а потом за новац поклонио председничке изборе ДС-Борису Тадићу, чиме је издао Србску националну опцију. СРС од Велике Србије створише Велику Албанију и Велику Усташију сад кад продају Рашку област и Војводину и Земун у превари Србског зла јеврејина и антихриста ДСС-Војислава Дамјановић-Коштунице британске продужене руке у Србији да вара Србе лицемерно глумећи „националисту“ и Србске лисице НС-Велимира Илића, којом перу руке од терористичког начина доласка на власт паљењем Народне Скупштине уз подршку EU&NATO окупатора и осмогодишњег саучесништва у превари Србског народа – криминалној „приватизацији“, отцепљењу Црне Горе и отимању Св. Косова и Метохије. Остале CIA марионете којe нису обучени у Србски опанак – ДС, G17+,ЛДП, СПО, тзв. НВО и њима слични бар играју отворених карата у издаји Србије и распродаји свега што се Србско зове. На којој год се „функцији“ налазили Дамјановић-Коштуница, Борис Тадић и остали петооктобарски пучисти оставили су као торнадо пустош за собом, да ни трава не ниче.

            Добро је бити парламентарна странка у Србији, добро су плаћени од државе Србије, а Ви нисте?

Хаџи Андреј Милић: Све парламентарне странке плаћене су милион динара по посланику месечно, а посланици се ни за шта не питају већ служе као гласачка машина шефова посланичких група – који су дужни и обавезни да извршавају и спроводе налоге EU&NATO газда, онда чему одседа 250 белих медведа и чему онда избори који коштају Србски народ десетине милиона евра, док гладује по контејнерима избачен на улицу због пљачкашке „приватизације“. Због тога и СРС Томислав Николић исто је зло Србском народу као и ЛДП Чедомира Јовановића, чак и веће, јер Томислав Николић лицемерно игра „националну“ улогу сабрања гласова који улазе у воз који путује у Брисел у загрљај хитлеросвке нацистичке организације.

Зашто то не измене министри и шефови тзв. „посланичких група“ и крај. И овако је крај тзв. београдској „Влади“ и „Скупштини“ одласком Војводине Мађарима, Рашке Бошњацима, Земуна аустро-угарским Усташама, Зајечара Бугарима – чланицама EU&NATO хитлеровско-нацистичке идеологије.

Стога су ови избори без избора и спрема се још једна превара Србском народу који ће сваком посланику плаћати кабинет, возача, секретарицу, службени ауто, фотељу у управним одборима и због тога је гужва пред вратима Скупштине Србије и због тога је нужно васкрсење Србије. Устаје Крушевачка народна Влада Србије која оснива Србску Скупштину АП Косова и Метохије од 35 народних посланика. Иста Скупштина АП Косово и Метохије проглашава председника Крушевачке народне Владе Србије и не признаје тзв. београдску „Владу“ нити ће имати контакт са земљама које су признале тзв. „независност“ Св. Косова и Метохије, већ ће имати контакт са оним земљама које су против тзв. „независности“ Св. Косова и Метохије и које су у савезу са Јединственом Русијом.

 

           

potpis=2 

 

 

07.09.2008.

 

 

 

                                                                                       =================================================================================================

IERIS KAO ANDEO NEBESKI - 1

SVETA IRIS

 

   DE SLAG BIJ KOSOVO= SLOBODAN VON PIVA & IRIS DE VRIES = 28 JUNI 1389

http://slomibo.spaces.live.com/blog/cns!6CEA2A0D596836B2!747.entry

 

BOJ NA KOSOVU = SLOBODAN PIVLJANIN & IRIS DE VRIES = VIDOVDANA 1389

 http://slomibo.spaces.live.com/

 

  kaars011kt3

—————————————————–
—————————————
—————–
 

SRPSKA ARMIJA NE ODGOVARAJU ZA SADRZAJ OBJAVLJENIH CLANAKA I KOMENTARA. MISLJENJA IZNESENA U CLANCIMA ILI KOMENTARIMA SU PRIVATNO MISLJENJE AUTORA CLANKA ILI KOMENTARA I MOZDA NE PRESTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE SRPSKE ARMIJE..
 

SVI VASI KOMENTARI BICE OBJAVLJENI – SPSKA ARMIJA NE PRIPADAJU BILO KOJOJ POLITICKOJ STRANCI – MI SE U SVEMU RAZLIKUJEMO OD PODREPASA, KOJI SU U SLUZBI ILI  ISTOCNE ILI ZAPADNE PETE KOLONE… I KOJI MORAJU PRETHODNO TRAZITI ODOBRENJE MOGU LI OBJAVITI VASE KOMENTARE…

SRDACNO

GLAVNI UREDNIK SRPSKE ARMIJE

DR. SLOBODAN PIVLJANIN

 

card1

POSALJITE VAS KOMENTAR

srpska-armija@hotmail.com

 

 

Advertisements
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s