Izrod!

 

 Grb-Srbija -KRUNA   y1pn31KDOoQTghGiV8CdkN-eSP5Y2ARZxHBYr_wncWikID5V_q9rXfnjV2VL7DM_sZHYCK-HKF8_mE  Grb-Srbija -PETOKRAKA-2
  
SRBSKA ARMIJA

SRBSKA ARMIJA JE SRBSKI NAROD!

SRBSKI NAROD JE SRBSKA ARMIJA!

   http://www.crazyprofile.com/scroller/scroller-sign.swf
Get a scroller sign at http://www.crazyprofile.com.com!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK

SLOBODAN PIVLJANIN

DIREKTOR & IZDAVAC

IRIS DE VRIES

4 JANUARI 194210 JANUARI 2006

 

           SRPSKA TROBOJKA 

GAJA

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

  

 

CRNA GORA=ZASTAVA 

GAJA

Izrod!

Crnogorski premijer Milo Đukanović najavio da bi Crna Gora mogla da prizna KiM, prosrpska opozicija preti ulicom
MILO DJUKANOVIC -2MILO DJUKANOVIC -3

PODGORICA – Milo Đukanović, premijer Crne Gore, izjavio je da određeni delovi međunarodne zajednice očekuju od Crne Gore da prizna nezavisnost Kosova. On je dodao da je obaveza vlasti da se, pre svega, rukovodi državnim interesom, čime je otklonio sve sumnje u vezi sa crnogorskim priznavanjem južne srpske pokrajine.

– Postoje očekivanja određenih delova međunarodne javnosti i ta očekivanja nisu iznenađujuća. Ukoliko želimo da budemo deo evropske i evroatlantske zajednice, onda naši partneri iz tih zajednica očekuju da sledimo ono što su magistralna spoljnopolitička opredeljenja tih zajednica – opravdao se Đukanović.

Andrija Mandić, lider SNS, smatra da bi eventualno crnogorsko priznanje KiM nepomirljivo podelilo Crnu Goru, kao i da bi narušilo međunacionalne odnose u njoj.

– Oni koji su Mila doveli na vlast sada očekuju da im on vrati dugove. Neka im vrati sam, a ne preko Crne Gore. Ako do priznanja ipak dođe, crnogorski Srbi će uraditi sve da se ta odluka promeni, jer bi to bila bruka za sve nas i za naše pretke. To što radi Đukanović nije Crna Gora. Većina crnogorskih porodica došla je u ova brda s Kosova posle kosovske bitke. I preci Mila Đukanovića su odatle. Oni su od Vojinovića, ovamo su došli iz Vučitrna. Sramota je da ih on ovako bruka i ponižava, ali to je njegovo pravo – konstatuje Mandić. On poručuje da će, ukoliko crnogorsko rukovodstvo ipak prizna KiM, izvesti narod na ulice, gde će se okupiti sve stranke koje su bile za očuvanje zajedničke države sa Srbijom.

S njim se slaže i Srđan Milić, predsednik SNP, koji kaže da crnogorska vlast pravi otklon od onog što misli većinska Crna Gora.

– Ako postoji neka luda glava u Crnoj Gori koja će priznati KiM, ona ne treba da se krije iza vlade, već nju treba predstaviti njenim punim prezimenom, bilo da se radi o Đukanoviću, Lazoviću, Đuroviću ili Roćenu. Mi ne uvodimo evropske standarde da bismo ušli u EU, već da bismo vrednosni sistem EU uspostavili u Crnoj Gori, a sadašnji vrednosni sistem je po meri Đukanovića i njegove bratije – zaključuje Milić, pitajući se zašto bi južnu srpsku pokrajinu priznala Crna Gora kad to nije uradila daleka Indonezija.

Ranko Kadić, predsednik Demokratske srpske stranke, otkriva da je u ovom trenutku 85 odsto građana Crne Gore protiv priznavanja nezavisnosti južne srpske pokrajine.

– Kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, nekoliko desetina hiljada građana je izašlo na ulice u Crnoj Gori. Ako crnogorska vlast odluči da prizna KiM, imaće problema sa narodom. Narod će im ovoga puta sigurno odgovoriti – upozorava Kadić.   

KOSOVSKI SRBI, A NE DUKLJANI I ILIRCI

Milutin Đukanović, predsednik opštinskog odbora SNS u Nikšiću, kaže da poštuje svoje pretke iz Vučitrna koji su se posle kosovske bitke doselili u Crnu Goru.
– Uopšte nemam razumevanja za Mila i druge moje bratstvenike koji zaboravljaju da smo mi pravi kosovski Srbi, a ne nekakvi Dukljani ili Ilirci – kategoričan je Đukanović.

 

===========================================

======================

===  

 

SLOBDAN & IRIS

 

 

   DE SLAG BIJ KOSOVO= SLOBODAN VON PIVA & IRIS DE VRIES = 28 JUNI 1389

http://slomibo.spaces.live.com/blog/cns!6CEA2A0D596836B2!747.entry

 

 

 

BOJ NA KOSOVU = SLOBODAN PIVLJANIN & IRIS DE VRIES = VIDOVDANA 1389

 http://slomibo.spaces.live.com/

 

 

  kaars011kt3

—————————————–

———————–
— 
 
 

—————————————————–
—————————————
—————–
 

SRPSKA ARMIJA NE ODGOVARAJU ZA SADRZAJ OBJAVLJENIH CLANAKA I KOMENTARA. MISLJENJA IZNESENA U CLANCIMA ILI KOMENTARIMA SU PRIVATNO MISLJENJE AUTORA CLANKA ILI KOMENTARA I MOZDA NE PRESTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE SRPSKE ARMIJE..
 

SVI VASI KOMENTARI BICE OBJAVLJENI – SPSKA ARMIJA NE PRIPADAJU BILO KOJOJ POLITICKOJ STRANCI – MI SE U SVEMU RAZLIKUJEMO OD PODREPASA, KOJI SU U SLUZBI ILI  ISTOCNE ILI ZAPADNE PETE KOLONE… I KOJI MORAJU PRETHODNO TRAZITI ODOBRENJE MOGU LI OBJAVITI VASE KOMENTARE…

SRDACNO

GLAVNI UREDNIK SRPSKE ARMIJE

DR. SLOBODAN PIVLJANIN

 

card1

POSALJITE VAS KOMENTAR

srpska-armija@hotmail.com

Advertisements
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s