PRETNJE SMRCU POLITICARIMA Pise:Tomislav Krsmanovic

 
 
 
 

 Grb-Srbija -KRUNA   y1pn31KDOoQTghGiV8CdkN-eSP5Y2ARZxHBYr_wncWikID5V_q9rXfnjV2VL7DM_sZHYCK-HKF8_mE  Grb-Srbija -PETOKRAKA-2
  
SRBSKA ARMIJA

SRBSKA ARMIJA JE SRBSKI NAROD!

SRBSKI NAROD JE SRBSKA ARMIJA!

        http://www.crazyprofile.com/scroller/scroller-sign.swf
Get a scroller sign at http://www.crazyprofile.com.com!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK

SLOBODAN PIVLJANIN

DIREKTOR & IZDAVAC

IRIS DE VRIES

4 JANUARI 194210 JANUARI 2006

 

 PRETNJE SMRCU POLITICARIMA Pise:Tomislav Krsmanovic
Date: Fri, 19 Sep 2008 09:24:05 +0200
 

 Pokret za zastitu ljudskih prava                            Tomislav Krsmanovic                                            19. 9. 2008  g. Beograd

Tel.3511829 ; Mob tel-064-3095176 ;

Pokret@eunet.yu  

 

 

PRETNJE  SMRCU  POLITICARIMA,

politicka  ubistva, zablude i istine –TAJKUNI  KALFE  GEBELSA  I  DR.MENGELEA

 Nenadu Canku i Tomislavu  Nikolicu je zapreceno smrcu, haski sudjenik psihijatar Karadzic kaze da hoce da ga likvidiraju bez sudske presude. Prema iskazu Vuka Draskovica, dok su u prethodnom poretku zastrasivanja i politicka ubistva bila delo teroristickog poretka, to danas cine kriminalizovani segmenti ostaci prethodnih struktura vlasti.

  Ubistva Djindjica, Curuvije, Stambolica  su pocinjena vatrenim oruzjem. Velika je zasluga Vuka Draskovica sto je osvestio gradjane, pred sudom je dokazao da pored ubistava pucnjem postoje i ona pocinjena u aranziranim saobracajkama( Ibarska magistrala)

 Pokidajmo okove straha, pobedimo tabu, progovorimo! Аprila 1984. uhapsen je disident Radomir Radovic ucesnik seanse “Slobodnog univerziteta”, kasnije je nadjen mrtav, SDB je optuzena da ga je otrovala. U slicnim okolnostima je izgubio zivot zagrebacki disident  Ernest Brajder. Prema Amnesty International, jos od 1970-ih organi SDB SFRJ  su otrovali kroz hranu i  sprejom, ili gasom u stanovima, oko 20 jugoslovenskih politickih emigranata u Zapadnoj Evropi, od suda u SR Nemackoj je osudjen agent SDB, kod njega je nadjen spisak 52 imena emigranata koje treba da otruje. Dokazana su mucenja elektro sokovima i injekcijama  u zatvorima SFRJ.

Nerazvlasceni neodvikli mafijasi vrsljaju po Srbiji : davanje injekcije Verulovicu, telefonski razgovor lekara ranjenog Djindjica sa ubicama, agresivan ubod injekcijom sestre Djindjica, mucenja medicinom Vuka i Danice Draskovic, uskracivanja medicinske pomoci ranjenim demonstantima, otrovni gas na demonstante, postavljanje u Upravne odbore bolnica julovaca, obznanjene brojne zloupotreba sprejovima, serija nerazjasnjenih umiranja, kradje beba, trgovine ljudskim organima, nasilni smestaji normalnih ljudi u ludnice, itd. Sta reci na izjavu haskog sudjenika dr. Karadzica, psihijatra da ce ga u zatvoru likvidirati bez presude, slicno su tvrdili i S.Milosevic, V.Seselj,  i drugi. Bezbroj je zalbi vrlo ozbiljnih pojedinaca, od akademika, do radnika i seljaka, da napomenemo samo neke od njih, koji tvrde da su im neprijatelji svesno unistili zdravlje: akademik Nikola Milosevic , dr.Zarko Gavrilovic, Vuk Draskovic, dr.Marko Mladenovic  profesor Pravnog fakulteta, profesor dr. Miroljub Kojovic, ing Ranko Milovanovic-predsednik Stranke ekonomskog napretka, Rade Micic,urednik casopisa Drzava, Milutin Stankovic izdavac iz Beograda,Zoran Dimitrijevic, biznismen iz Grocke, itd. U lokalnoj klimi sveopstih pogresnih procena, borbi svakojakih politickih ili biznis klanova, gde ne funkcionisu sudstvo i policija, otvoren je sirok prostor da se arsenala ovih otrova olako late svakojaki politicki diletanti-tajkuni, psihopate, kriminalci, zombiji, koji su ranije ispekli taj zanat u bivsoj vlasti, mafijama, misle da tako cineci se mogu diskretno, bez mogucnosti dokazivanja, nekaznjeno obracunavati. A ne vide da su balubizirani da iznutra slabe Srbiju.

Nedorasla javnost  cuti, jer se to navodno ne moze dokazati, “to tvrde samo budale”. Sudstvo i policija cute. Sto samo enormno ohrabruje pocinioce? Prema nasim saznanjima ubistva vatrenim oruzjem su najmanje brojna, simbolicna. Imaju za cilj zaplasivanje, stvaranje haosa. Mnogo su cesca putem saobracajki. Daleko su najcesca ubistva medicinom-jeftin i lak SAVRSEN ZLOCIN.

Ovde se moraju profilisati snage kadre da ovakve masovne mengeleovske zlocine  stave na dnevni red i dokazu. U suprotnom, nastace nevidjene jos vece nesputane zloupotrebe sa tesko predvidivim posledicama. A u Srbiji je vec stvorena necuvena kaljuga-Srbija nestaje. Zar  smo mi urodjenici? U jednoj zapadnoj drzavi ovakve medicinske zloupotrebe bi vrlo vrzo bile obznanjene. Ovde neznalice, ili prestraseni, ili saboteri, kazu da to tvrde samo budale. Da li je psihijatar Karadzic budala ? Ko je ovde lud? Niko ovo ne sme da objavi-strah..   

 

Tomislav Krsmanovic, predsednik

 

 

======================

===========
===
 
 

 

SRBSKA ARMIJA NE ODGOVARAJU ZA SADRZAJ OBJAVLJENIH CLANAKA I KOMENTARA. MISLJENJA IZNESENA U CLANCIMA ILI KOMENTARIMA SU PRIVATNO MISLJENJE AUTORA CLANKA ILI KOMENTARA I MOZDA NE PRESTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE SRBSKE ARMIJE..
 

SVI VASI KOMENTARI BICE OBJAVLJENI – SPBSKA ARMIJA NE PRIPADAJU BILO KOJOJ POLITICKOJ STRANCI – MI SE U SVEMU RAZLIKUJEMO OD PODREPASA, KOJI SU U SLUZBI ILI  ISTOCNE ILI ZAPADNE PETE KOLONE… I KOJI MORAJU PRETHODNO TRAZITI ODOBRENJE MOGU LI OBJAVITI VASE KOMENTARE…

SRDACNO

GLAVNI UREDNIK SRBSKE ARMIJE

DR. SLOBODAN PIVLJANIN

 

card1

POSALJITE VAS KOMENTAR

srpska-armija@hotmail.com

 

Advertisements
This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s