Kratko obavštenje o saobracajnoj nesreci Nikole Janica.= Katarina

 

 Grb-Srbija -KRUNA   y1pn31KDOoQTghGiV8CdkN-eSP5Y2ARZxHBYr_wncWikID5V_q9rXfnjV2VL7DM_sZHYCK-HKF8_mE  Grb-Srbija -PETOKRAKA-2
  
SRBSKA ARMIJA

SRBSKA ARMIJA JE SRBSKI NAROD!

SRBSKI NAROD JE SRBSKA ARMIJA!

           http://www.crazyprofile.com/scroller/scroller-sign.swf
Get a scroller sign at http://www.crazyprofile.com.com!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK

SLOBODAN PIVLJANIN

DIREKTOR & IZDAVAC

IRIS DE VRIES

4 JANUARI 194210 JANUARI 2006

 
 
Kratko obavštenje o saobracajnoj nesreci Nikole Janica
 
PROSLEDILA KATARINA
From: Srpski glas srpskiglas@serbianvoice.eu
To: the.serbianarmy@yahoo.com
Sent: Wednesday, September 24, 2008 11:47:00 PM
Subject: Saobracajni udes Nikole Janic

Kratko obavštenje o saobracajnoj nesreci Nikole Janica.

 

 

Kako se na Internet forumima i u dobijenim mejlovima primecuje konfuznost o vrsti i uzroku saobracajne nesrece gospodina Nikole Janica, obaveštavamo zainteresovane sledece:

 

Nesreca se dogodila isto kao i sve druge saobracajne nesrece: zbog brze vožnje, neopreznosti jednog ili drugog vožaca i sl. Kragna za fiksiranje vrata i glave ne znaci da je Nikola nepokretan, vec je to ponekad neophodnost prilikom izvlacenja povredene osobe iz kola, kada se sumnja na mogucnost povrede kicmenog stuba ili vratnih pršljenova. Rezultat datatomografije, koja je obavljena odmah po dolasku ambulantnih kola u bolnicu nas je obradovala i verujem u Nikolin brz oporavak. Lekarka u bolnici je Nikoli cetiri puta ponovila da on možda nije ”svestan da je pored sebe imao andela cuvara”. Imajuci u vidu da je bio u snaznim kolima a da njegove povrede nisu takve da bi ostavile teže posledice (udarac glavom i potres mozga, leva podkolenica, predeo donjeg dela grudnog koša i stomaka, ramena i vrata, ali bez koštanog preloma) pocinjem i sama da verujem u cuda:  

 

Pre odlaska na put u Srbiju, pocetkom meseca, Nikoli se javila jedna žene sa molbom da je zaštiti od muslimana ali i od ponašanja švedskih vlasti. I pored nedostatka vremena, žurbe i drugih obaveza, NIkola je ipak telefonom kontaktirao odredenu švedsku instituciju. Desetak minuta kasnije stigala je e-mail poruka od ove gospode da su je vec nazvali iz te utanove i zahvalila se na pomoci. Ali zašto pišem ovo u obaveštenju o njegovoj saobracajnoj nesreci?

 

Kada sam uvece, posle nesrece, ušla na Nikoline e-mail adrese da bih pregledala eventualno važnu prispelu poštu, naježila sam se. Prvi e-mail koji sam otvorila, bila je na ekranu slika dva bela andjela sa tekstom da ce oni taj dan cuvati Nikolu. Najinteresantnije da je e-mail bio poslat istog tog dana i skoro istovremeno kada se Nikoli desila nesreca!!!

 

Katarina

======================
===========
===

 

SRBSKA ARMIJA NE ODGOVARAJU ZA SADRZAJ OBJAVLJENIH CLANAKA I KOMENTARA. MISLJENJA IZNESENA U CLANCIMA ILI KOMENTARIMA SU PRIVATNO MISLJENJE AUTORA CLANKA ILI KOMENTARA I MOZDA NE PRESTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE SRBSKE ARMIJE..
 

SVI VASI KOMENTARI BICE OBJAVLJENI – SPBSKA ARMIJA NE PRIPADAJU BILO KOJOJ POLITICKOJ STRANCI – MI SE U SVEMU RAZLIKUJEMO OD PODREPASA, KOJI SU U SLUZBI ILI  ISTOCNE ILI ZAPADNE PETE KOLONE… I KOJI MORAJU PRETHODNO TRAZITI ODOBRENJE MOGU LI OBJAVITI VASE KOMENTARE…

SRDACNO

GLAVNI UREDNIK SRBSKE ARMIJE

DR. SLOBODAN PIVLJANIN

 

card1

POSALJITE VAS KOMENTAR

srpska-armija@hotmail.com

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Kratko obavštenje o saobracajnoj nesreci Nikole Janica.= Katarina

  1. Dusan M. says:

    Pomaze Bog Brate Slobodane,upravo sam procitao Tvoj dopis u vezi saobracajne nesrece gospodine Nikole Janjica koji me je veoma potresao jer je na kraju krajeva SRBIN i radi takodjer za dobrobit svih nas pravoslavnih SRBA.Adjeli cuvari su ga sacuvali od jos vece tragedije i zelim da mu prosledis moje iskrene zelje za brzo ozdravljenje.S bratskim pozdravomRab HristovDusan M. Stojanovic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s