SUBVERZIJA –SRBIJA, TEORIJA I PRAKSA ZAVERE = Tomislav Krsmanovic

 

 Grb-Srbija -KRUNA   y1pn31KDOoQTghGiV8CdkN-eSP5Y2ARZxHBYr_wncWikID5V_q9rXfnjV2VL7DM_sZHYCK-HKF8_mE  Grb-Srbija -PETOKRAKA-2
  
SRBSKA ARMIJA

SRBSKA ARMIJA JE SRBSKI NAROD!

SRBSKI NAROD JE SRBSKA ARMIJA!

            http://www.crazyprofile.com/scroller/scroller-sign.swf
Get a scroller sign at http://www.crazyprofile.com.com!

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK

SLOBODAN PIVLJANIN

DIREKTOR & IZDAVAC

IRIS DE VRIES

4 JANUARI 194210 JANUARI 2006

 

SUBVERZIJA –SRBIJA, TEORIJA I PRAKSA ZAVERE
 
Tomislav Krsmanovic

 


Tomislav Krsmanovic
 

—– Forwarded Message —-
From: pokret <pokret@eunet.yu>
To: Slobodan Mitric <srpska.armija@yahoo.com>; srpska-armija@hotmail.com
Sent: Wednesday, October 1, 2008 9:25:14 PM
Subject: Da li ste ovo objavili?Tomislav Krsmanovic,                                                     30.9.2008 godine

Tel.011-35911829; Mob.tel-064-3095176

Pokret@eunet.yu             

 

 

SUBVERZIJASRBIJA, TEORIJA I PRAKSA ZAVERE

 

Pojam”subverzija” bi se mogao shvatiti kao “tajno svrgnuce “nekog rezima, tajno slabljenje neke nacije. Ustvari je kaleidoskop vrlo razlicitih znacenja, to je podmukao, tajni  napad na vlast i dominantnu kulturu bez objavljivanja rata. Istinska subverzija se moze javiti u vrlo suptilnim formama, ali koje mogu biti neuporedivo opasnije od otvorenog brutalnog terorizma, kao npr.: podmuklo prikriveno razaranje pravnog sistema, obrazovanja, zdravstva, vojske, ekonomije, porodicnih i medjuljudskih odnosa, izvorne narodne muzike, obezvredjivanje izbora, politicara, razvijanje defetizma i prezira prema sopstvenom narodu, sirenje svakojakih patologija, i sl. Tako na neki nacin iniciramo teoriju i praksu  zavere. Dok je terorizam konzervativan, otvoreno brutalan ( npr. to bi u nasim okolnostima moglo biti ubistvo Djindjica, Stambolica, Ibarska magistarala, provale, pljacke, i td), naivan, vidljiv, obznani se, bori se protiv njega; nasuprot njemu subverzija je perfidna, suptilna. Utoliko je ekstremno opasnija i razornija.

 

Jos pre toliko vekova Kinezi su saopstavali da je najefikasniji nacin da se neka zemlja stavi pod kontrolu, umesto otvorenog ratnog napada, da se u tu zemlju puste virusi bezakonja, korupcije, mita, kriminala, rusenja tradicije, itd.

 

Srbi su takoreci nepobedivi u otvorenom ratu, ali su  vrlo ranljivi na lukavstva. Ovo je danas aktuelnije nego bilo kada kada. Izvucimo pouke!

 

Da je neko 1945 godine kazao da damo Kosovo Albancima,  izbio bi krvav rat. Ali je Kosovo podmuklo metodicno otimano decenijama uz podrsku nedoraslog poretka, sve pod izgovorom da je to svrsishodno zbog nekih visih nacionalnih dugorocnih ciljeva. U ime osavremenjivanja  modernih mondijalistickih trendova, u patrijarhalnoj zemlji je naglo stvaran novi vid ekstremne liberalizacije polnih sloboda. Sto je udruzeno sa slabljenjem zdravlja  i starosne strukture,  osiromasenjem, imalo za tragicnu posledicu slabljenje porodice i drastican pad stope nataliteta. Dok kod Muslimana ( Albanaca i  Bosnjaka) ovakvi pogubni uticaji zvanicne drzavne politke u ovoj oblasti nisu mogli pustiti  dublje korene  jer su  bili zaustavljani  verskim i drugim kanonima i zabranama.

 

Sa Kosova ( i drugih strana) u Srbiju se dopremaju ogromne kolicine narkotika, cveta trgovina drogom, sve do skolskih dvorista. Mafijasi se enormno bogate, svi  cute potplaceni ili zastraseni.  Cilj je pogodjen, to je nasa omladina. Na slican nacin se sprovodi tzv.modernizacija armije, vojska se slabi, a svi cute. Haski sud  stvara nove etnicke zavade, ovekovecuje perfidno subverzivno balkanizaciju ( A navodno se bore za mir). Evropski sud za ljudska prava tvrdi netacno da u Srbiji ima malo povreda ljudskih prava, cime u Srbiji ohrabruje svakojake prekrsioce,  nastavlja da slabi Srbiju iznutra ( a navodno se zalaze za ljudska prava u Srbiji). Na slican nacin su instrumentalizovani nepravicno sudstvo, korupcija, navodna denacifikacija, medicina i zdravlje, bujanje orijentalne muzike, regionalizama, odlazak mladih van zemlje, ubistvo Djindjica je destabilizovalo drzavu, ojacalo mafije.( to je bio prevashodni cilj, nije bio Djindjic neka narocita smetnja ). Komunizam spolja koncipiran kao i Samoupravljanje, Nesvrstana politika su iznutra podlo doveli nasu zemlju u sadasnji  ambis.

 

Mi smo se neuki i zateceni uvalili u istinsku kaljugu ( nazalost to je istorijski proces), a da se jos nismo dovoljno osvestili. Ukoliko to ne ucinimo, vec sutra moze biti kasno za sve nas. VREME JE! Dajmo rec naucnicima, osvestimo i prosvetimo narod, a pre svega politicare. Oni treba da znaju  istinu, da bi je pretocili u mudre spasonosne drzavnicke odluke. Izvucimo pouke!

Tomislav Krsmanovic, predsednik

 

 

 

======================
===========
===

 

SRBSKA ARMIJA NE ODGOVARAJU ZA SADRZAJ OBJAVLJENIH CLANAKA I KOMENTARA. MISLJENJA IZNESENA U CLANCIMA ILI KOMENTARIMA SU PRIVATNO MISLJENJE AUTORA CLANKA ILI KOMENTARA I MOZDA NE PRESTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE SRBSKE ARMIJE..
 

SVI VASI KOMENTARI BICE OBJAVLJENI – SPBSKA ARMIJA NE PRIPADAJU BILO KOJOJ POLITICKOJ STRANCI – MI SE U SVEMU RAZLIKUJEMO OD PODREPASA, KOJI SU U SLUZBI ILI  ISTOCNE ILI ZAPADNE PETE KOLONE… I KOJI MORAJU PRETHODNO TRAZITI ODOBRENJE MOGU LI OBJAVITI VASE KOMENTARE…

SRDACNO

GLAVNI UREDNIK SRBSKE ARMIJE

DR. SLOBODAN PIVLJANIN

 

card1

POSALJITE VAS KOMENTAR

srpska-armija@hotmail.com

 

 

This entry was posted in Nieuws en politiek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s